Матрац Slim 3

Матрац Slim 3 Матрац SLIM 3 виробляється компанією Матролюкс. Це двостороння модель з різним ступенем жорсткості.
Купить

Матрац SLIM 3 виробляється компанією Матролюкс. Це двостороння модель з різним ступенем жорсткості. Сторона, верхнім шаром якої є термоволокно 1500, кілька твердіше, що Вам особливо сподобається, якщо у Вас проблеми з хребтом. Цей повстяний матеріал має відмінні показники пружності і зносостійкості. Він також допомагає зберігати форму і зовнішній вигляд всього вироби. Протилежна сторона м'якша, так як крайнім зовнішнім шаром в ній виступає пінополіуретан високої щільності. Синтетичний, нетоксичний матеріал - пінополіуретан сприяє правильному положенню хребта під час нічного відпочинку. Сучасні технології дозволяють виготовляти дуже міцні пенополиуретановие блоки, які довго зберігають свої характеристики і багато років дарують відпочиваючим радість щирого комфорту.

Технічні параметри: Наповнення:

Тип матраца – двосторонній
Жорсткість:
- сторона 1 – I-II
- сторона 2 – II-III
Висота – 14 см
Рекомендоване навантаження не більше 80 кг

Чохол – жаккард стьобаний дубльований
Термоволокно 1500
Спанбонд
Блок пружин Bonnel (висота – 10 см)
Термоволокно
Високощільний пінополіуретан

Матрац Слім 3 - це відмінний вибір за помірну ціну. Порадуйте себе і своїх близьких комфортом продукції Матролюкс. Купуйте цей матрац в нашому інтернет-магазині.

Увага! Розрахунок вартості нестандартного матраца, розміри якого по ширині менш ніж 500 мм і/або довжині менше ніж 1500 мм, проводиться за індивідуальною схемою.

Смотрите также:

×
Венето